“Det er suveræne fortolkninger”

Den Danske Salmeduos nye album “På stjernetæpper lyseblå” får en flot modtagelse af anmelderne:

“Et uhyre helstøbt, grundigt og gennemgående musikalsk album, der vil finde vej til undertegnedes cd-afspiller i adskillige af de kommende juleår.”
**** jazzstjerner.dk

“Det er suveræne fortolkninger.”
Menighedsrådenes Blad

“Den Danske Salmeduo har lavet et julehit!”
JazzNyt

“Der fortolkes og musiceres med en gennemgående rød tråd af lige dele intellekt og passion. Delikat doceret. ’På stjernetæpper lyseblå’ er musik som sendt fra himlen. Et særdeles smukt soundtrack til såvel den nært forestående højtid som fremtidige julesæsoner. En juleklassiker er født.”
***** Kulturmagasinet Skopet

“[Den Danske Salmeduo formår] at ramme en noget nær perfekt balance mellem salmernes grundform og jazz-æstetikken. Albummet er derfor også i dén grad et tiltrængt, velgørende alternativ til det gængse julemusik-udbud. Og samtidig duoens måske bedste udgivelse til dato, hvor samspillet mellem Vuust og Esbjerg fungerer eminent.”
***** Thomas Bjørnsten, Århus Stiftstidende

“Vuust og Esbjerg har sat sig for – i respekt for forlæggene – at revitalisere og jazzificere de langtidsholdbare kompositioner. Og dét forehavende er de lykkedes med. På stjernetæpper lyseblå er således et meget vellykket, velklingende og varmt instrumentalt album, som nok skal kunne understøtte bestræbelserne på at skabe julehygge i de små december-hjem.”
**** Ivan Rod, GAFFA

“Hans Esbjerg og Christian Vuust forstår at arrangere julehøjtidens elskede salmer med et diskret og frydefuldt pust af jazz.”
**** Lene Kryger, Fyens Stiftstidende

Share

Ikke kategoriseret